Menu
Gildia Pióra na Patronite

pogubione życie

Pogrzebane miasto na dnie serca
rozsypane szczątki uczuć

pył i kurz w powietrzu
zgliszcza przepalają nozdrza

ból oślepia oczy
bezsilność pada na kolana

zlepek mnie
wygasa

18.02.2016
Malusia_035

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • krysta

    25 May 2016, 16:45

    choć smutkiem pisany- b. ładnie.
    uśmiech ślę :) Malusia :)

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    podoba się chociaż smutny ;))**

  • Emilia Szumiło

    18 May 2016, 11:44

    smutny, ale ciekawy