Menu
Gildia Pióra na Patronite

światło

Pogrążony w tunelu
Biegnę w kierunku
Światła, które
Oddalać się zdaje
Przez szczeliny
W ścianie widzę
Słońce przyblakłe
Przez ściany
Słyszę
Wierteł parę
Mówię ognisko rozpalę
Rozpaliłem,
Lecz gdy usnąłem
Zgasł mój ogień...

1220 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!