Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poglądy

Poglądy
Ściana jest biała
Ta moja.
Ściana jest zielona
Ta Twoja.
Ściany są fioletowe
Te ich.
Wiele jest ścian na świecie.

Każda z nich jest inaczej zbudowana
Każdą budował inny murarz.
Każda stoi w innym miejscu
I podziwiają ja inni ludzie.

581 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!