Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

poezja to samotność
świat niknący w chmurach
duszy delikatne łkanie
serca na tacy dawanie

poezja to ulotność
rosy krople na trawie
na granicy nocy i świtu
z każdym wersem przemijanie

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!