Menu
Gildia Pióra na Patronite

fyrfle gulgnące

Poete napisał Bóg ósmego dnia
Poeta to ośmiodniowy tydzień
Poeta przekazuje Boga
Poezja ma imprimatur Boga

Poete nie wolno krytykować
Poete nie wolno oceniać
Poete trzeba wielbić

Poete podsyca sam Diabeł
Diabła stworzył Bóg
Nim cokolwiek stworzył-dnia zero
Stworzył na podobieństwo
Dokładne podobieństwo swojej duszy

Oto Poeta
Oto Poezja

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • sprajtka

    11 August 2011, 15:26

    :)))))

  • PetroBlues

    10 August 2011, 18:49

    Radzę uważać:) Liquid X z sokiem to mieszanka wybuchowa:D

  • Reset

    10 August 2011, 18:46

    Teraz to ja się zastanawiam czy czegoś mi do soku nie dodano ;).
    Oczywiście chciałam napisać poeci ale że miałam na myśli całkiem inny komentarz do tej myśli wyszło jak wyszło.
    Wybaczcie mi! ;)

  • PetroBlues

    10 August 2011, 18:28

    Tak, gulnijmy sobie za tych co przewracają się w grobie:D

  • Reset

    10 August 2011, 18:21

    Wszyscy wielcy dawni poezji w grobach się przewracają.

  • anna kowalczyk

    10 August 2011, 17:44

    :)

  • PetroBlues

    10 August 2011, 17:09

    Ło jezusicku...