Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy cie widzę ...

poematy słów milczących
z zawstydzenia serca drżenia
bo zbyt płoche i niewarte
by twych oczu piękno oddać
głosu barwę delikatną
niczym motyla skrzydeł powiew

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    21 February 2015, 12:04

    Piękny

    pozdrawiam :)