Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie zależnie od pogody

poeci przelewają na papier swoje (od)uczucia
wydzierając słownikom słowa niebanalne
nie rzadko krwawiące

świat nic sobie z tego nie robiąc
kręci się nadal

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!