Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kierunek

Podziel się ze mną
Pustką źrenic
Zmieści się jeszcze
Pod pierzyną nadzei

Przez szlak blizn
Ciernistymi ramionami
Urokliwie zadanych
Błąkam się zbytecznie

Popiołem ci drogę
Do siebie usypię
Oby ją zapał twój
Jak wątpliwości rozwiał

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!