Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod stos zatartych wzruszeń
Ukryję gorzkie chwile
Na rok, na dwa, na tyle
Aby więzić motyle

W cieniu wyobrażeń
Przenikną wszelkie marzenia
Jedna tylko sekunda
I pozbędę się wspomnienia

Na dnie wątpliwości
Tylko wspólne Słońce widnieje
Tam skąpią się fale smutku
Choć dzień nadal istnieje

11 219 wyświetleń
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!