Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś hejt daleko...

Podstęp wyczuwam
wisi gdzieś nić
bez porozumienia
snuję z niej domysły
jestem w sieci

insp.Bystry

276 042 wyświetlenia
2561 tekstów
190 obserwujących
  • sprajtka

    10 January 2016, 16:16

    Nareszcie mogę oddychać;)

  • nicola-57

    5 January 2016, 18:13

    ...i to jest cała Alice, taką Cię lubię i nie wiem skąd, ale wiem, że taką pozostaniesz...
    dziękuję, pozdrawiam:)

  • sprajtka

    5 January 2016, 17:53

    Dziękuję, że jesteście:)))

  • RozaR

    5 January 2016, 15:41

    Trzeba poznać tą grę słów by Sprajtkę rozumieć.

  • sprajtka

    5 January 2016, 15:22

    Heh, jak błędnie można odczytać człowieka, gdy nie mówi się jego językiem;)

  • 5 January 2016, 12:09

    cała Ty, nieufna, podejrzliwa, zalękniona,uwierz w ludzi i ludziom