Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (oczy Twoje)

po drugiej stronie snów
wyciągam rękę
uśmiechem witając dzień
w oczach twych
widząc promień słońca

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!