Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura o miłości mimo a może wbrew ...

pod pomnikiem
w mieście królów
był czas
nim hejnał przeminął
ktoś rzeknie tylko
a może to aż
bo jeszcze drga powietrze
choć cisza zapadła
na wieży ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!