Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
4570 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • Charlotte. . .

    12 March 2013, 22:23

    ` Rzeczywistość jest straszna. -,-

  • 12 March 2013, 21:49

    Straszne...
    Przykre to jest, że zapomniał...
    Ładny wiersz.
    Pozdrawiam.