Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podobno
oczy są zwierciadłem
duszy
więc dlaczego
ludzie nie widzą
w moich oczach
tego bólu
który czuję obserwując
wszechświat.

Jednak ja
odznaczam się
na tle świata czymś
szczególnym
nie jestem taki ciemny
jak on
i chyba ludzie
nie dostrzegają tego
we mnie.

1712 wyświetleń
20 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!