Menu
Gildia Pióra na Patronite

POD MYMI DŁOŃMI

Pod mymi dłońmi
Twe ciało aż krzyczy
I w pożądaniu dusza Twa tonie
Myśli Twe wiodą
Anioły do piekieł
I miłość na ustach Twych płonie

Pod mymi dłońmi
Twe piersi żar pali
I oddech Twój pachnie podnietą
Przekraczasz progi
Za nimi nicość
I czujesz, że jesteś kobietą

19 697 wyświetleń
162 teksty
0 obserwujących
  • 30 October 2014, 13:23

    piękne, subtelne i nie przegadane... Doskonały wiersz :)