Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś mój

podejdź
dotknij
nie bój się
za chwilkę zapomnisz
mroźny strach
rozgrzeję twoje myśli
do temperatury słońca
zapachną erotyzmem
obezwładnią każdy
żywy nerw na ciele
staniesz się słodszy
od weselnego tortu
to tylko chwila
kochanie
jesteś mój
na zawołanie

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!