Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podejdź.

Podejdź do mnie.
Obejmij mnie swoim wzrokiem.
Przecież wiesz, że nie lubię zapachu Twojego ciała.
Przypomina ono dni, kiedy błąkałem się po cmentarzach.
Szukałem Ciebie.
Podejdź do mnie.
Otul mnie Twoim całunem.

18 376 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!