Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Pod dachem z gwiazd
bezkarnie
gwałciłeś moje imię

Zbyt ciężka,
milczałam
utulona do snu
w kołysce z twych ramion

Czas,
zaplatał warkocze smutku
ścierając z podłogi
ślady krwi

Pozory zostały zachowane

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących
  • 17 December 2018, 14:07

    Kati75 jest w planach :-)

  • kati75

    14 December 2018, 11:58

    Karolinka napisz jakiś kryminał potrafisz wprowadzać mroczny klimat:-)

  • 11 December 2018, 22:14

    Horror... ;)
    Krwawy pogrzeb optymizmu...
    Ale intrygujące. :))

  • fyrfle

    11 December 2018, 17:41

    Ostatni wers brzmi źle dla całości człowieka.