Menu
Gildia Pióra na Patronite

szept

pod błękitem nieba
na dróg rozstaju
pod krzyżem z mchu
szeptałem
serca uderzeniami

nocą
pod gwiazd kotarą
w ciszy bezkresu
wiatrem owiewany
szeptałem
sercem obumarłym

nie słyszałaś
dla świata umarłaś
a ja wciąż szeptałem
sercem niepogodzonym
w pustce zanurzonym
miłości wyznania

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 27 September 2017, 21:50

    przepiękny - gratuluję :)

  • 23 September 2017, 13:47

    rób swoje Adamo

  • 23 September 2017, 12:25

    wiem, wiem RozaR za dużo "ja", za dużo "do kitu" i w ogóle co ja tu robię :P