Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idę...

...podążaj za mną...do linii śmierci
zobacz cuda świata tego
moje życie zmieniło się z dobrego w koszmar
chcę sprawić by wrócic na powrót na ziemie
moje losy są nieznane
i ścieżki jeszcze nie wydeptane
za chmurami mogę schować wszystkie swoje łzy
za tymi oczami leży prawda i smutek
za tym pieknym usmiechem zobaczysz rozpacz
ogień umiera moje swiatło rośnie w ciemności
cienie nocy podnoszą kurtynę
swiatło poranka wpada przez szybę
gdzie dryfują koronki ze sniegu
gdybym była ci bliska
by odetchnąć raz czy dwa
byłabym szczęsliwa trzymając dłonie
które kocham,gdzieś lampa zapaliła swe oblicze
powietrze jest wciąż przesączone ciszą
słyszę twój miekki głos....
choć tu do mnie
i idę...
http://www.youtube.com/watch?v=9Nrlglz9G2g

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!