Menu
Gildia Pióra na Patronite

hortensje

podążała za nim ślepo
spadając na dno
niczym kamień w wode

głupia była próba
przebicia głową ściany

teraz sama siebie opłakuje

hortensjami strojąc grób

"Nikt nie może być mi bliższy ode mnie, a ja, jestem sobie czasem taki daleki" StanisławLem

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    11 September 2015, 14:15

    Stokrotnie przepraszam...
    Staram się sprawdzać lecz nieraz i nie dwa coś mi umknie

    Pozdrawiam:)