Menu
Gildia Pióra na Patronite

we dwoje ...ja sam

podaj mi rękę
uciekniemy
by wyrwać wieczności
mgnienie

ty i ja

nie pytaj dokąd
wśród gwiazd miliona
mleczną drogą
na wszechświata kraniec

ty i ja

nie znajdzie nas nikt
będziemy cichutko
ciepłem rąk
mówiąc o miłości
wyrwiemy marzenia
z nierealności

ty i ja

dlaczego tak zimna
bez krwi pulsowania
twa ręka
wciąż biegnę
przez los wyśmiewany

ja

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących