Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kraina Tęczy

Podaj mi dłoń zamknij oczy i chodź za mną
Zapraszam Cię do " KRAINY TĘCZY "
Mojego drugiego świata malowanej kolorami nieba.
Gdzie jest MIŁOŚĆ RADOŚĆ I WIECZNE JEST LATO a zimy nigdy nie ma .

Chodź zobaczysz rosną tam kwiaty o cudnych barwach
I niebieskie ptaki pod słońcem śpiewają .
Tam wśród kwiatów jest moja chatka z płatków róż zbudowana .
Siadam wygodnie w fotelu marzeń i odpływam .

Będziesz moim gościem W ŚWIECIE gdzie nie liczy się czas,
Gdzie wszystko jest takie cudowne i proste.

Jeżeli kiedykolwiek będziesz chciał mnie odwiedzić spójrz w niebo
a gdy zobaczysz najjaśniejszą z gwiazd ,
to pomyśl że tam jest właśnie KRAINA
TĘCZY mój drugi świat .
Gdzie zawsze będziesz miłym gościem .

27 415 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!