Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kim jestem

Poczyniłem postęp, znów chwytam za to pióro
mam na oku dziewczynę, która chowa swój urok.
Ponure te dni witają cienie
czy ja się zmienię ?
Dalej wierze w siebie..
Co masz powiedzieć? Jak nie mam pytań
mało robię dużo mówię
wyglądam na choleryka ?
Czy to czas by ktoś wskazał nam drogę?
Jakie to uczucie gdy zawodzi Cię człowiek..

1772 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!