Menu
Gildia Pióra na Patronite

pragnienie

poczułem
ogarnął mnie smutek
to było złudzenie
jakby ...
umysł krzyczy
to niemożliwe
a jednak ...

może to sen
a może serca drgnienie
może to grzech
a może ...

poczułem
twych ust dotyk
nierealne
wiem
ciebie tu nie ma
i nigdy nie było ...

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    30 September 2011, 22:05

    Chciała byś odgarnął
    jej włosy
    nazwał duszę
    tylko tobie znanym imieniem
    chciała być tam
    gdzie biegną myśli bose
    nie wiedząc, że jest
    w tobie
    nieustannym pragnieniem