Menu
Gildia Pióra na Patronite

"M"-oda do normalności

Poczuć wyraz Twoich oczu
dotknąć spojrzeniem serce
oderwać się od chaosu
zamknąć zdanie w literce

Nie liczyć lecz wierzyć
nie szukać lecz ufać
sens gestem rozszerzyć
nie zrzędzić lecz gruchać

276 015 wyświetleń
2561 tekstów
190 obserwujących
  • fyrfle

    2 September 2015, 21:59

    Zrzędze tu, grucham tam, szukam dróg żeby gruchanie zamienić w normalność, a zrzędzenie w przeszłość, przydałby się cud, ja sam z siebie cchyba nie dam rady

  • sprajtka

    2 September 2015, 20:05

    Tak właśnie jest

  • onejka

    2 September 2015, 19:55

    nie zrzędzić lecz gruchać.. bo życie takie kruche jest

  • 31 August 2015, 23:25

    Podoba mi się, szczególnie końcówka " nie zrzędzić lecz gruchać"
    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    31 August 2015, 15:44

    No, no...