Menu
Gildia Pióra na Patronite

?

począwszy od nicości
wielkiego chaosu
czarnej dziury
stanów niemoralnych przewierconych na wskroś

najsilniejsze stężenie alkoholu
najsilniejsze stężenie papierosów

nie pozwala mi odnaleźć
tego co daje mi los

odrzucenie

wyjaśnienie dlaczego
jest nie zbyt zrozumiałe

najpewniejsza myśl,
eliminacja jakichkolwiek uczuc
została udana

ALGORYTM MYŚLI ROZŁOŻONY NA DWA STANY
pożądanie i bycie pożądanym.

9102 wyświetlenia
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!