Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebaćsię

Po co się bać? ...

Strach jest dla tchórzy ...

Potrzebny tylko rozsądek
by sobie życie przedłużyć,
banie przeważnie błądem może się stać.

Ja od małego się bałem duchów z telewizora ...

Potem w ciemności ujrzałem pełnego grozy potwora.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    7 February 2019, 04:47

    Zapadła mi w pamięć scena z Apocalypto i zgadzam się ze słowami wodza '' strach jest jak zaraza i nie przynoś go do mojej wioski ''. Pozdrawiam!