Menu
Gildia Pióra na Patronite

absolut

pocałunek
krwawy ślad
zimno
akt spełnienia
i śmierć
wyważone drzwi poznania
absolut zła i dobra
scalonego
w jestestwie orgazmu
spazm
i pustka

kropla krwi
na białej pościeli

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!