Menu
Gildia Pióra na Patronite

~

Pobladło niebo, skowronek już nie ćwierka
A rumieńce smutku okryły mą twarz .
Och, jakże moja głowa jest ciężka
A Ty znów zapłakane oczy masz.

516 wyświetleń
14 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    6 December 2016, 00:31

    smutny tekst, a jak pięknie brzmi.
    :)