Menu
Gildia Pióra na Patronite

180stopni

pobawmy się
pograjmy w coś

zaczynamy?

ja chcę więcej
ty nie chcesz wcale

ja mówię tak
ty nie mówisz nic

ja chcę przestać
ty dopiero grać zaczynasz

ja się wycofuję
ty zaczynasz iść naprzód

ja wolę uciekać
ty chcesz mnie zatrzymać

obróćmy to
zróbmy na odwrót

spróbujemy?

możemy
ale i tak to niczego nie zmieni

2439 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!