Menu
Gildia Pióra na Patronite

23:58( godzina zakarzenia)

Płynie ulicami rzeka zła
Płynie w miastach i wsiach
Zalewa Nas krwi morze
Nawet miłość nic nie pomoże

Bo miłość umarła
Bo miłość odeszła

Powstała Miłość
Wraz z nią człowiek
Powstał Człowiek
Wraz z nim Zażyłość

To natura stworzyła uczucie Miłości
A my swoją zazdrość i zażyłość
Stworzyliśmy broń i morderstwo
Dla własnych chęci posiadania
Dla zabawy rządzy krwi zaspokajania

Natura zła nie czyni
Jedyne, co jej nie wyszło to człowiek
Teraz płaci za ten błąd wielką cenę
Męczy się z tym ludzkim „owrzodzeniem”

http://www.youtube.com/watch?v=HjK30nhy7CU

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    12 April 2014, 18:39

    Dziękuje, miłego wieczoru życzę.

  • Janya

    12 April 2014, 16:58

    fakt.. Dobre;)