Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Płynie cicho
Lekko szumiąc

Czuję jak siada
Bierze gazetę
Czyta

Spokojny
Zawsze opanowany

Cieszę się, że jesteś -
- mówię
Uśmiecha się
Spokój w mojej głowie

4722 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    2 February 2017, 06:47

    Pochwała życia we dwoje.

  • RozaR

    1 February 2017, 23:50

    ładne