Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

płynę w obłokach
utkanych z marzeń
każdą chwilą
wszystko wydaje się
mieć sens
zastanawiam się
czy tego chcę
kochanie
choć serca biją
w jeden rytm
to nie jest
takie proste
jak wydaje się być
każdą nocą płaczę
mimo to
biegnę wciąż
nie myśląc
co stanie się jutro
pewnego dnia
wypłaczę siedem łez
nie spóźnij
się o jedną z nich

27 415 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • misiek45

    13 September 2015, 16:13

    Też mam tak czasem.. śliczny wiersz .. Pozdrawiam milutko :)

  • Malusia_035

    9 September 2015, 19:36

    Piękny

    Pozdrawiam :)