Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (chciwość)

płynę rzeką
ludzkich łez nurtem
w uszach wiatr
nieszczęsnych zawodzeń
ku horyzontowi
w szkarłat przyobleczonemu
brzegami ogień
nieposkromionej zachłanności
w nicość obraca
dzieło stworzenia

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    15 June 2013, 12:25

    ładnie płyniesz:)choc smutno:)