Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trele

Chlustasz na prawo i lewo tą nienawiścią
nie do końca wybrzmiałej miłości
zatykasz sobie uszy śpiewem słowika
w deszczu mokrych łąk
nijako ci
on słyszy jak dudni twoje chore serce
aż mam ochotę cię wypluć, jeszcze raz

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • greased lightning

    2 April 2017, 01:51

    Pozostaje kwestia...............czy świadomie ?

  • W.A.R.M

    31 March 2017, 20:37

    Swoje serce ? Jeszcze łatwiej

    Miłość w tym wierszu ? Nie ma, to resztki czegoś, co nie ma nazwy

  • greased lightning

    19 February 2017, 02:37

    Ludzi tak łatwo oszukać, siebie też, ale swoje serce ?...................

    chyba nie....;d

  • Julka 10

    19 February 2017, 02:17

    Ech...
    Ile w tym wietszu...miłości, aż trudno nie zrozumieć. Konto warte zapamiętania ;))