Menu
Gildia Pióra na Patronite

[nie]

płomień świecy
nie rozświetla pokoju
szum wiatru za oknem
nie mąci ciszy
łza na policzku
nie przynosi ulgi

jeszcze wczoraj

cały świat
każda minuta

miła sens

dzisiaj nie zostało
nic ...

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!