Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaplątanie

Pląta się po duszy
Czułą pieszczotą
Dotykając miejsc
Dawno zapomnianych…
I znowu oczy lśnią
Tym innym blaskiem…
Szemrze obok serca
Czułość…
Tak chciało by się
Poczuć
Choć na chwile
Jak dotyk motyla
Ciepłych dłoni
Pieszczotę….
Gdzieś w duszy
Zaplątane
Szemrzą me tęsknoty…

19 402 wyświetlenia
295 tekstów
23 obserwujących
  • kati75

    24 January 2018, 14:10

    a to nie koniec wycieczek mam zwiedzania tyle że hoho ;P miłego popołudnia ;)

  • I.Anna

    24 January 2018, 13:59

    Katinka gdzie Ty tu zawędrowałaś... Ale ogromnie Ci za to dziękuję bo mi przypomniałaś.
    Dobrego dnia :)

  • kati75

    24 January 2018, 13:49

    jeszcze mnie tu nie było ;;)zaległości nadrabiam haha;)P cudny wiersz!!!!uściski

  • I.Anna

    30 August 2016, 19:44

    Pienie wszystkim dziękuje, za chwilę zatrzymania. Wieki nic nie napisałam i tak sobie myślę że czas znaleźć troszkę czasu dla siebie i tego co w duszy gra... Świat to skutecznie ostatnio zagłuszył.
    Miłego wieczoru dla wszystkich. Pozdrawiam

  • 26 August 2016, 17:55

    Pięknie szemrzą. :)
    Miłego dnia. :))

  • Adnachiel

    26 August 2016, 12:44

    Bardzo piękny wiersz.
    Czytałem z zapartym tchem.

  • 26 August 2016, 11:41

    Pięknie.