Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziecięcy płacz dorosłych ludzi.

Płacz, płacz, słychać płacz
Płacze cały dziecięcy świat
Gdy Matki ich odchodzą
O wojen i głodu zgrozo
Chorób wszelakich i gniewu
Gdy brak Miłości odzewu
Największym ostrzem
W sercu płaczącego dziecka
Jest „ matka”
Która porzuca znienacka.

https://www.youtube.com/watch?v=05PwZDSEzfE

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    15 October 2015, 16:06

    Malusia, Cris Dziękuję Wam Serdecznie. Miłego popołudnia.

  • Malusia_035

    15 October 2015, 14:05

    porusza i zatrzymuje

    Pozdrawiam serdecznie :))

  • Cris

    14 October 2015, 22:31

    Prawdziwa i smutna puenta.
    Mocny wiersz.

  • M44G

    14 October 2015, 20:21

    Miłego wieczoru.