Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Płacz nie przybliży Cię do Twoich marzeń.
Podążając za nimi, zabłądziłeś w lesie swego serca.
Musisz otrzeć łzy i iść dalej.
Poszukaj przyszłości w moich oczach.
Stań się człowiekiem, którym zawsze chciałeś być.

531 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    6 May 2014, 21:18

    Zeby być sobą musiałbym skrzywdzić, przegrałem to życie.