Menu
Gildia Pióra na Patronite

Garderoba losu

Plącze się czas mój powszedni
w opuszczonym domu
zraniony zegar roni
bezpłodne godziny

Wiatr scałował resztki
okruchów życia ze stołu

Jeszcze tylko chwila
i na pustym krześle
los mi utka tunikę z marzeń pajęczyny

137 359 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    26 November 2011, 19:50

    Dzięki Motylku, ta małomówność jest dla mnie wielkim wyzwaniem;)
    Pozdrawiam ciepło;)

  • motylek96

    26 November 2011, 12:12

    no jestem pod wrażeniem, Madzialeno coraz lepsza jesteś w pisaniu małych form:)