Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Piszę pod datą, a czas bym cofnąć chciała.
Narzekam na miłość, choć potrzebuję jej od zaraz.
Ludzi nie lubię, a samotnością gardzę.
Żyć sama nie umiem, lecz innym dobrze radzę.
Paradoksalnie się zmieniam,
gdy za oknem wiosna,
imię moje niezmienne,
wypowiedź je
STOKROTKA.

10 434 wyświetlenia
33 teksty
3 obserwujących
  • awatar

    28 November 2010, 18:12

    "pod datą" oznacza też na bani i to by się zgadzało, pozdr.