Menu
Gildia Pióra na Patronite

list

piszę list
słowa
tyle ich
jak zawrzeć w nich
miłość
i smutek

piszę list
w świetle dnia
blasku księżyca

tak daleko jesteś
za rogiem
milionem kroków
biegłem do ciebie
wciąż umyka
twój cichy dom

piszę list
by jutro zbudzić snem
i słów tęsknieniem

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Ten Krzyż To Apfel

    18 June 2016, 11:07

    Już ładniej sformułowany był list gończy na mojego koleżkę.

  • Cris

    17 June 2016, 20:29

    tęskny, ładny ''list''