Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piszę

Piszę kilką słów
Nie dbam czy to poezja
Bo to jest krzyk
Gdy mam zasznurowane usta

Pisze kolejne wersy
Używam prostych słów
Bo jestem prostym człowiekiem
I nie mieszczę się w skrzywionym świecie

Pisze kolejna strofę
Nie dbam o słodkie rymy
Bo wyrzucam gorzką żółć
Co trawi mnie od środka

Pisze kolejny wiersz
Gdy za ciężkie są słowa
Bo to wielka metafora
Mało słów, a tak dużo treści
http://www.youtube.com/watch?v=6mCvlojy400

103 371 wyświetleń
1203 teksty
141 obserwujących
  • misiek45

    23 November 2013, 15:25

    Każdy wiersz ma swoją wartośc i jest wyjątkowy gdyż jest jak zwierciadło duszy więc pisz Mariuszu bo warto-pozdrawiam miło :)

  • 23 November 2013, 11:09

    i mnie on podobny ;)

  • Pechowa_

    23 November 2013, 10:11

    Utożsamiam się z tym wierszem... ;)