Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szpital 1985.

Pipipip pipip pipip pip
Pupupupu pup u pup
Pipipip pipip pipip pip
Pupupupu pup u pup

Tu tu tu tututu tut tut tutu
La la lala lala lala la a lala
Tu tu tu tututu tut tut tutu
La la lala lala lala la a lala

Pito pitu patu pato pitu pato pitu
Bum par pamam matar tuta
Tytryt mytyt taru taru pato pitu
Syty tyty tyty tyto tau matar tuta

Kici mici cici tyci lici mizi pizi zizia
Tudy mundo dyda dundy ryty
Kizi mizi plup plim lam sici cuci
Tuty tuty pita linda bam bim bom

https://www.youtube.com/watch?v=T5emcbg_wZk

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    26 May 2016, 19:15

    Skoro tak piszesz to myślę, że tak jest. Miłego wieczoru który blisko już.

  • M44G

    26 May 2016, 14:33

    Dobry RozaR.

  • RozaR

    26 May 2016, 11:39

    Fiu fiu

  • M44G

    25 May 2016, 22:31

    Jak się zgłosisz to ci napisze.
    A teraz sen u Ciebie słyszę
    Aby nie ziewać tak głośno
    Zaśnij i śpi noc całą mocno

  • 25 May 2016, 22:27

    O.k.

  • M44G

    25 May 2016, 22:25

    Jutro mogę Ci prywatnie też napisać. Śpi słodko.

  • 25 May 2016, 22:24

    szacunek!!!

  • M44G

    25 May 2016, 22:23

    Mnie się pisało gładko.

  • 25 May 2016, 22:23

    Marjan!!! nie wiem , kto się bardziej pomęczył? - Ty w pisaniu, czy my w czytaniu? ta myśl nie da mi zasnąć!!!

  • M44G

    25 May 2016, 22:19

    Zawsze jakiś pożytek. Czyli całkiem nie jest taki zły?