Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem zbyt wygodna by pozwolić by życie mi umknęło

piorun rozpłatał drzewo
już nic nie przysłania mi
drogi
teraz śmiało mogę otworzyć drzwi
i sprawdzić co jest poza nimi

nie zlęknę się
choć strach ma wielkie oczy

sama nadaje mu kształt

gdy noc łapczywie spija
budzącego się poranka
blask

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • onejka

    14 April 2014, 22:33

    Ooo Motylek tu, MOtylek tam...ładnie piszesz nam ;)

  • motylek96

    14 April 2014, 21:04

    Chwile bezcenne

  • fyrfle

    14 April 2014, 21:03

    wiersz jak pierwsze motyle na wiosnę.

  • Tygrys

    14 April 2014, 21:01

    wróciłem na chwil parę... czasem pozwala mi;-)

  • motylek96

    14 April 2014, 21:00

    Miło ci widzieć Tygrysie:)

    Dziękuje oraz serdecznie pozdrawiam

  • Tygrys

    14 April 2014, 20:57

    utożsamiam się z częścią pierwszą, i odwołuję się do blasku... Śmiało otwarłem drzwi. Pozdrawiam