Menu
Gildia Pióra na Patronite

pilnując losu człowieczego
anioł czeka na zbawienie

nieraz słyszy chichot losu
który kłody pod nogi ciska

mimo to niestrudzenie sieje
ziarenka dobra
na żyznej ziemi nadziei

cierpliwie

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    13 October 2014, 13:46

    Wszystkim bardzo dziękuję za opinie

    Serdecznie pozdrawiam:)

  • Jerryk

    10 October 2014, 20:12

    Bardzo ładny wiersz.

  • krysta

    10 October 2014, 10:44

    podoba się.
    pozdrawiam Ewo :)

  • onejka

    10 October 2014, 09:08

    anioły cierpliwe są