Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (nocą)

piję whisky
zmieszane z łez kroplami
piję za życie
które mi nie dane
nieogarnięte słowa
gesty zamarłe
i świt który jest
bólem konania ...

159 500 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    13 August 2012, 16:09

    cos fajnego w tym jest :)

  • giulietka

    13 August 2012, 16:01

    życie jest tu
    gdzie boli
    a tam już tylko dym
    i wspomnienia
    uciekaj
    uciekaj przed mgłą
    co rzekę w tobie zniewoli
    życie jest tu gdzie boli
    a tam...
    tam nic już nie ma...