Menu
Gildia Pióra na Patronite

222

Pijemy, kiedy chcemy coś zapomnieć....
Pijemy kiedy nas coś cieszy ....
Kolejna noc...
i nieraz nie pozostaje nic innego jak tylko wzruszenie ramion ....

4546 wyświetleń
66 tekstów
0 obserwujących
  • beti7474

    28 July 2014, 23:38

    mam sentyment do tego numeru z powodu nr domu

  • beti7474

    28 July 2014, 23:33

    ale czy tak nie jest w życiu ? dosłownie tak