Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    12 March 2018, 13:12

    Niestety bohaterki są przedstawicielkami tak zwanej nadzwyczajnej kasty, które nic nie potrafiły zrobić z mężem i ojcem sadystą i pedofilem, ale generalnie chodziło mi o policjanta - w Polsce przez Polaków to jeden z najbardziej znienawidzonych zawodów.

  • RozaR

    11 March 2018, 23:46

    Kronika z marginesu ?

  • fyrfle

    10 March 2018, 13:24

    Dziękuję serdecznie za wpis, też serdecznie pozdrawiam.

  • 9 March 2018, 16:41

    Mocne.
    Duża fish.
    Pozdrawiam. :)